Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Csontos Gézáné indította 14 éve
A zöldségek lúgosító hatása is drasztikusan csökken, ha megfőzik,
feldolgozzák vagy konzerválják őket. A főzésnél tanácsosabb
párolni, vitaminoknál, más hatóanyagoknál igen, de sajnos az
enzimek tekintetében nem nyújt megoldást, mert 50 fok fölött az
ÖSSZES enzim kicsapódik! Ez az egyik oka, hogy a Wellstar mikroalga
porokat nem tabletta formájában hozzák forgalomba, ugyanis a
tablettázás jelentős hővel jár, amely során az értékes enzimek
elpusztulnának. Az a különleges feldolgozás, amit szórva szárításnak
nevezünk, teszi a Wellstar termékeit egyedülállóan hatékony,
konkurencia nélküli táplálék kiegészítőkké.
Igyekeznünk kell több enzimben gazdag biozöldséget nyersen
fogyasztani! Mivel ezt megvalósítani, valamint a helyes arányt a
savas és lúgos táplálékok között megtartani szinte lehetetlen, ezért
válnak egyre népszerűbbé a mikroalga porok, amelyek képesek
helyreállítani ezt az egyensúlyt, ugyanakkor mintegy 2000 ENZIMET
JUTTATNAK BE NAP MINT NAP A SZERVEZETÜNKBE. Az tény és való, hogy a
mikroalgák fogyasztása jótékonyan hat az emésztésre, felgyorsul az ,
és az esetek többségében megszűnik a krónikus székrekedés, savas
felböfögés, puffadás, emésztési zavar.
Emlékezzen arra, hogy minden betegség a vérben van.
TISZTÍTSA MEG A VÉRÉT! LÁSSA EL MEGFELELŐ TÁPLÁLÉKKAL ÉS
OXIGENIZÁLJA SEJTJEIT! HAMAROSSAN ÉREZNI FOGJA, AMINT JAVUL A
KÖZÉRZETE, ENERGIASZINTJE.
FOGYASSZON RENDSZERESEN GREEN GOLD ALGATERMÉKEKET, amelyeknek egy
grammjában egy kilogramm nyers zöldségnek megfelelő vitálanyag
található, nyerjen EGÉSZSÉGES ENERGIÁT a vitalizáló
italkoncentrátumok a KINETO és a GENIO által. A Green Gold termékek
és az italok tökéletes szinergiában hatva segítenek megőrizni vagy
visszaszerezni egészségét. A mikroalga , mint élő táplálék, a XXI.
század szuperfoodja.
Törődjön többet egészségével!
csontosgezane@freemail.hu
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás