Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Számítógép 50-en túl közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Számítógép 50-en túl vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Csontos Gézáné indította 14 éve
A zöldségek lúgosító hatása is drasztikusan csökken, ha megfőzik, feldolgozzák vagy konzerválják őket. A főzésnél tanácsosabb párolni, vitaminoknál, más hatóanyagoknál igen, de sajnos az enzimek tekintetében nem nyújt megoldást, mert 50 fok fölött az ÖSSZES enzim kicsapódik! Ez az egyik oka, hogy a Wellstar mikroalga porokat nem tabletta formájában hozzák forgalomba, ugyanis a tablettázás jelentős hővel jár, amely során az értékes enzimek elpusztulnának. Az a különleges feldolgozás, amit szórva szárításnak nevezünk, teszi a Wellstar termékeit egyedülállóan hatékony, konkurencia nélküli táplálék kiegészítőkké. Igyekeznünk kell több enzimben gazdag biozöldséget nyersen fogyasztani! Mivel ezt megvalósítani, valamint a helyes arányt a savas és lúgos táplálékok között megtartani szinte lehetetlen, ezért válnak egyre népszerűbbé a mikroalga porok, amelyek képesek helyreállítani ezt az egyensúlyt, ugyanakkor mintegy 2000 ENZIMET JUTTATNAK BE NAP MINT NAP A SZERVEZETÜNKBE. Az tény és való, hogy a mikroalgák fogyasztása jótékonyan hat az emésztésre, felgyorsul az , és az esetek többségében megszűnik a krónikus székrekedés, savas felböfögés, puffadás, emésztési zavar. Emlékezzen arra, hogy minden betegség a vérben van. TISZTÍTSA MEG A VÉRÉT! LÁSSA EL MEGFELELŐ TÁPLÁLÉKKAL ÉS OXIGENIZÁLJA SEJTJEIT! HAMAROSSAN ÉREZNI FOGJA, AMINT JAVUL A KÖZÉRZETE, ENERGIASZINTJE. FOGYASSZON RENDSZERESEN GREEN GOLD ALGATERMÉKEKET, amelyeknek egy grammjában egy kilogramm nyers zöldségnek megfelelő vitálanyag található, nyerjen EGÉSZSÉGES ENERGIÁT a vitalizáló italkoncentrátumok a KINETO és a GENIO által. A Green Gold termékek és az italok tökéletes szinergiában hatva segítenek megőrizni vagy visszaszerezni egészségét. A mikroalga , mint élő táplálék, a XXI. század szuperfoodja. Törődjön többet egészségével! csontosgezane@freemail.hu
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás